nieuws

OZ heeft Startpakket voor ziekenfondsverzekerden

Archief

Onder de naam Startpakket heeft OZ een aanvullend pakket gelanceerd voor uitsluitend ziekenfondsverzekerden.

Het pakket is vooral bedoeld om de verzekerden een volledige Europadekking te geven. “Bij de buitenlanddekking van het ziekenfonds gaat het om de hulp zoals in dat land gebruikelijk is”, zegt Maurice de Wert, manager intermediair. “In bepaalde landen is dat dus minder dan bij ons, terwijl er in Zwitserland, als niet verdragsland, helemaal geen dekking is”. Verzekerden met een Startpakket hoeven dus bij vakanties in Europa niet langer de medische component binnen de reisverzekering te sluiten. Het Startpakket omvat voorts zes behandelingen fysiotherapie plus behandelingen voor een aantal therapieën, zoals psoriasistherapie. Het pakket kost e 4,95 per maand. De bestaande pakketten Basis en Royal kosten e 8,20 respectievelijk e 18,70. De Wert verwacht dat zo’n 5% van de nieuwe ziekenfondsverzekerden het Startpakket zal sluiten.
Intermediair
OZ werkt voor collectiviteiten (particulier en gemengd) succesvol samen met een aantal grote tussenpersonen, zoals Aon en Meeùs. Op het gebied van individuele particuliere polissen wil OZ hechter met regionale tussenpersonen gaan werken. Deze herfst voert OZ campagne om het intermediair in samenwerking te interesseren.

Reageer op dit artikel