nieuws

Overmars nieuwe voorzitter Verbond

Archief

Paul Overmars (57), voorzitter van de raad van bestuur bij Achmea, volgt per 25 juni Carlo de Swart (61) op als voorzitter van het Verbond van Verzekeraars.

Dat is vorig maand besloten tijdens de algemene ledenvergadering van het Verbond. Ook is besloten dat voortaan de toekomstig bestuursvoorzitter tijdens de termijn van de voorganger tot vice-voorzitter wordt benoemd. Waarschijnlijk zal die benoeming plaatsvinden tijdens de jaarvergadering in juni. Sinds vorig jaar geldt voor alle roulerende voorzitters een termijn van één jaar.
Overmars is sinds 1 januari vorig jaar voorzitter van de raad van bestuur van Achmea, waar hij sinds 1995 al deel van uitmaakte. Daarvoor was hij, vanaf 1984, topman van Zilveren Kruis.
Carlo de Swart is per 1 januari met pensioen gegaan als bestuursvoorzitter van Fortis ASR, maar blijft nog tot 25 juni aan als Verbondsvoorzitter. Op 21 januari wordt voor hem in De Doelen in Rotterdam een afscheidsbijeenkomst gehouden. Jacques van Ek is De Swart bij Fortis ASR opgevolgd.
Paul Overmars

Reageer op dit artikel