nieuws

Overdracht

Archief

Overdracht

De rechten en verplichtingen van Avéro Schadeverzekering, voorheen Royal & SunAlliance Schadeverzekering, zijn formeel overgedragen aan Achmea Schadeverzekering. De overdracht heeft geen betrekking op de luchtvaartpooltekening en de overeenkomsten die behoorden tot het directe schadeverzekeringsbedrijf van Avéro, voorheen Royal & SunAlliance.
Zilveren Kruis
De website van zorgverzekeraar Zilveren Kruis (www.zilverenkruis.nl) is door het internetbedrijf Clockwork vernieuwd. Doelstelling van de site is verdere optimalisatie van internet als communicatie-, verkoop- en servicekanaal voor bestaande en nieuwe klanten. Onlangs werd de website getest door onderzoeksbureau MarketResponse en uitgeroepen tot ‘Beste website van alle zorgverzekeraars’.
SalaCarte
PointLogic, ontwikkelaar van EB-software, en Meulendijks PZ Advies hebben een standaardversie ontwikkeld van het SalaCarte-systeem van PointLogic. Met het pakket wordt het mogelijk loonkostensimulaties uit te voeren.

Reageer op dit artikel