nieuws

Oudshoorn naar Meeùs

Archief

NVA-lid Oudshoorn Assurantiën Financiële Diensten in Mijdrecht is sinds 1 januari eigendom intermediairbedrijf Meeùs (Aegon).

Co Oudshoorn (59) zegt “zorgvuldig en in het belang van zijn klanten te hebben gezocht naar een deskundig partner”. Het tien medewerkers tellende kantoor wordt rond 1 juli overgeheveld naar het kantoor van Meeùs in Amstelveen. Oudshoorn, die 37 jaar geleden het kantoor opende, zal zich vanaf die datum gaan bezighouden met het onderhouden van grote relaties, waaronder een aantal bloemenexporteurs.
Meeùs noemt de aankoop, door Oudshoorn betiteld als “samenwerking”, een belangrijke versterking van haar positie in deze regio. De intermediairsketen heeft in het westen van Utrecht alleen een vestiging in Woerden, het voormalige Kentron.
Meeùs is met 2.600 medewerkers in ruim 110 vestigingen goed voor een provisieomzet van e 125 mln uit assurantiebemiddeling en nog eens e 65 mln omzet uit onroerend goed.

Reageer op dit artikel