nieuws

Optima-opleidingen voor SEH-adviseurs

Archief

De Optima Academie, het eigen opleidingsinstituut van de gelijknamige adviesketen, houdt een aantal trainingen waarmee erkende hypotheekadviseurs hun PE-punten kunnen halen.

Dit najaar en begin 2004 worden opleidingsdagen gehouden. Adviseurs die erkend zijn door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) kunnen daarmee de voor 1 april 2004 verplicht te behalen 12 PE-punten vergaren. Alle opleidingen vinden plaats in Hardinxveld-Giessendam.
De trainingen vinden steeds op donderdag plaats; de laatste is op 25 maart. Aan de orde komen de onderwerpen Recht (6 PE-punten), Toekomstvoorzieningen en Financieringen (elk 3 PE-punten). Meer informatie is te vinden op de site www.seh.nl of bij Elles Klerkx van de Optima Academie: elles.klerkx@optima.nl.

Reageer op dit artikel