nieuws

Oprichter De Heer & Partners stapt eruit

Archief

Directeur/oprichter Hans de Heer (63) van NVA-lid De Heer & Partners in Haarlem heeft zich definitief teruggetrokken uit het assurantiebedrijf.

De Heer & Partners (achttien medewerkers) staat nu onder leiding van een tweehoofdige directie: broer Aad de Heer (46) en compagnon Bas Engelenberg (40), die per 1 januari vorig jaar de functie van directeur kreeg. Beiden waren al sinds 1992 partners van het assurantiebedrijf.
Hans de Heer is ruim veertig jaar in de branche actief geweest. Hij richtte zijn kantoor op in oktober 1974. In juni 1982 werden de aandelen ondergebracht in een holding. De aandelen van De Heer & Partners zijn naar eigen zeggen voor elk 50% in handen van Aad de Heer en Engelenberg.
Het assurantiebedrijf gaat de komende tijd meer werk maken van onroerend-goedbemiddeling en financiële planning.
Hans de Heer… weg uit bedrijf en branche……

Reageer op dit artikel