nieuws

Ook ‘prijzenpakket’ bij Stad Rotterdam

Archief

Kort na de bekendmaking van Amev dat zij met een vernieuwde, concurrerende pakketverzekering op de markt kwam, volgde Fortis/ASR-zuster Stad Rotterdam met een soortgelijk product: het TotaalPakket voor Particulieren.

Het TotaalPakket voor Particulieren bevat alle noodzakelijke schadeverzekeringen voor de particulier, verdeeld over de rubrieken Verkeer, Wonen, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Recreatie.
Het pakket kent als financieel voordeel onder meer een premiekorting over álle verzekeringen, die kan oplopen tot 9% naarmate er meer rubrieken worden gekozen. Daarnaast wordt er geen premietoeslag berekend bij betaling in termijnen. Er kan gekozen worden uit betaling per maand, kwartaal, halfjaar en jaar. (Bij Amev bedraagt de premiekorting maximaal 12%, maar geldt bij maandbetaling een toeslag van 3%).
Het met Stad Rotterdam samenwerkende intermediair heeft vorige week een nieuwsbrief ontvangen waarin de introductie van het TotaalPakket voor Particulieren wordt aangekondigd. De maand april staat geheel in het teken van deze introductie. Zo zal de buitendienst een groot deel van de met Stad Rotterdam samenwerkende tussenpersonen bezoeken.

Reageer op dit artikel