nieuws

ONVZ-site volgend jaar interactief

Archief

ONVZ wil haar website volgend jaar ombouwen tot een interactieve site voor intermediair en verzekerden.

Op de ONVZ-website, www.onvz.nl, die eind 2001 werd gelanceerd, kunnen nu onder meer online offertes worden aangevraagd en kunnen de integrale polisvoorwaarden worden ingezien. Het is de bedoeling, dat rond juni volgend jaar de mogelijkheden worden uitgebreid. “Het intermediair kan dan online mutaties aanbrengen, NAW-gegevens wijzigen, een kindje bijschrijven, de rekening-courant inzien en een portefeuille-overzicht bekijken”, zegt commercieel directeur Frans van Rijn. “Verzekerden gaan we de mogelijkheid bieden de stand van hun eigen-risicobedrag in te zien. Ook openen we een simulatiemogelijkheid voor het eigen risico. Daarmee kan worden bekeken welke premie de persoon of het gezin moet betalen bij een ander eigen risicobedrag.”

Reageer op dit artikel