nieuws

ONVZ past collectieve ziektekostenpolis aan

Archief

ONVZ heeft de Flexifit XL Polis geïntroduceerd, een vernieuwde versie van de modulaire Flexifit Polis voor collectief verzekerden.

Vorig jaar vernieuwde ONVZ al de aanvullende ziekenfondspolissen voor individueel verzekerden, waarmee het voor ziekenfondsverzekerden mogelijk werd de dekking op ‘particulier’ niveau te brengen. Nu zijn ook voor de modules die collectief verzekerden kunnen kiezen, uitgebreide versies ontwikkeld.
De Flexifit XL Polis bestaat uit vier modules. Aanvullend op de Basisfit-module kan zowel collectief als per verzekerde worden gekozen voor de Benfit XL, de Optifit XL of de Topfit Module. De Benfit XL Module is nieuw en ligt qua dekking op het niveau van de Benfit Module Polis voor individueel verzekerden.

Reageer op dit artikel