nieuws

ONVZ lanceert XL-versie van aanvullende polissen

Archief

ONVZ komt eind van deze maand met twee nieuwe aanvullende ziekenfondsverzekeringen: Benfit XL en Optifit XL.

Eind vorig jaar introduceerde ONVZ modulaire versies van de ziektekostenpolissen Benfit en Optifit. Als er wordt gekozen voor alle modules van een van deze versies, is de dekking uitgebreider dan bij de niet-modulaire versie. In dat geval sporen de aanvullende verzekeringen – waarmee ziekenfondsverzekerden eenzelfde dekking kunnen verkrijgen als de particuliere verzekerden – niet met de particuliere dekking.
Om dit probleem op te lossen, komt ONVZ nu met het aanvullende Benfit XL Pakket en Optifit XL Pakket. Met deze pakketten heeft de verzekerde dus eenzelfde dekking als de verzekerde die alle modules heeft verzekerd van Benfit of Optifit. De toevoeging XL is ontleend aan de kledingsector waarin deze aanduiding staat voor ‘extra large’.
Voor volwassenen bedraagt de maandpremie voor het nieuwe Benfit-pakket ( 24,23 en voor het Optifit-pakket ( 50,67. De kinderpremie was bij de afronding van dit nummer nog niet bekend. Wel staat al vast dat maximaal voor twee kinderen premie hoeft te worden betaald.

Reageer op dit artikel