nieuws

Ondernemerspakket van Delta Lloyd verbeterd

Archief

Delta Lloyd heeft het Ondernemerspakket vernieuwd. De in 1999 geïntroduceerde pakketverzekering biedt nu een verbeterde kortingsregeling en onder meer gratis bemiddeling bij het terugdringen van het ziekteverzuim.

De nieuwe kortingsregeling houdt in dat de korting kan oplopen tot in totaal 12%. In plaats van meerdere nota’s per pakket kent het Ondernemerspakket voortaan één gespecificeerde eindnota.
Een nieuw element in het pakket is gratis risicotaxatie. Bij aanvang van de verzekering wordt een door de HDS-groep uitgevoerde waardebepaling in één bezoek aan de klant, gekoppeld aan de inspectie, de zogenaamde risicotaxatie. De klant krijgt hierbij een garantie tegen onderverzekering.
Verder bevat het pakket nu een incassoservice: een apart te sluiten incassobijstand-dienstverlening inclusief verweersdekking. De premie hiervan bedraagt e 70.
Ook nieuw is een eenmalig juridisch advies: aan startende bedrijven die binnen het Ondernemerspakket een rechtsbijstandverzekering sluiten, wordt door DAS een eenmalig juridisch advies aangeboden.
Ten slotte biedt Delta Lloyd VerzuimEffect; een dienstverlening die de werkgevers ondersteunt in het registreren en beheersen van het ziekteverzuim en actief meewerkt aan een snelle reïntegratie van medewerkers.

Reageer op dit artikel