nieuws

Oldtimer-portefeuille Avéro 50% gegroeid

Archief

De vernieuwde klassiekerverzekering die Avéro Achmea in april introduceerde, is een succes. De portefeuille is het afgelopen jaar met ruim 50% gegroeid.

Avéro zegt nu tot de top-10 van aanbieders van klassieke automobielverzekeringen te behoren. “De portefeuille is met meer dan 1.500 polissen gegroeid.” De verzekering is onderdeel van het Comfort Plan voor particuliere schadeverzekeringen en te sluiten via Avéro Achmea Online.
Samen met de vernieuwing van de polis is ook een actie ‘Classic Wheels’ opgezet voor het intermediair. Per vier verkochte klassiekerverzekeringen konden tussenpersonen sparen voor één of meerdere van de tien schaalmodellen auto’s van de merken Jaguar, Ferrari, Corvette of Fiat 500. De actie liep tot 31 december 2002 en heeft volgens Avéro meer dan 60% van de nieuwe productie geleverd.
Tussenpersonen konden met de verkoop van de klassiekerverzekering een schaalmodel van bijvoorbeeld een Jaguar verdienen.

Reageer op dit artikel