nieuws

Ohra introduceert online modulaire autoverzekering

Archief

Ohra heeft met een landelijke advertentiecampagne de ‘nieuwe autoverzekering’ geïntroduceerd. Op de site www.ohra.nl kunnen bezoekers online de premie berekenen voor de modulaire autopolis.

“De nieuwe autoverzekering is eigenlijk niet nieuw”, licht een woordvoerder toe. “Op onze site kon al enkele maanden de premie worden berekend volgens een cafetaria-model, waarbij de bezoeker zelf de dekking kan samenstellen. We wilden eerst kijken hoe dat liep en hebben naar aanleiding daarvan de premies vastgesteld”.
De autoverzekering van Ohra kent nu meer losse segmenten, die naar eigen inzicht kunnen worden opgenomen in de polis. Zo kunnen aan de WA-dekking afzonderlijk dekkingen voor diefstal, ruit en aanrijding worden toegevoegd. Ohra claimt tot 25% goedkoper te zijn dan andere verzekeraars.
Tijdens de campagne maken aanvragers door het verzinnen van een slagzin kans op een vakantiecheque van Oad ter waarde van ( 3.000.

Reageer op dit artikel