nieuws

Offermans-Joosten naar nieuw pand

Archief

Assurantiebedrijf Offermans-Joosten neemt op 12 april officieel zijn nieuwe kantoorpand in gebruik.

Offermans-Joosten (40 medewerkers) verhuist naar het nieuwe pand aan de Rijksweg Zuid 100, een steenworp van de huidige locatie. Gebrek aan kantoorruimte is de directe aanleiding voor het gestaag groeiende bemiddelingsbedrijf.
Offermans-Joosten nam per 1 november vorig jaar Van Beek Assurantiën in Beek over. Het eenmansbedrijf is inmiddels geïntegreerd. In april 2001 werd assurantiekantoor Stassen in Spaubeek overgenomen. Deze vestiging wordt vooralsnog gehandhaafd.
In Offermans-Joosten heeft Amev – via haar financieringsmaatschappij Asam – een minderheidsbelang van 20%. “Deze aandeelhouder gaan we keurig op ons nieuwe briefpapier vermelden dat we na de verhuizing gaan gebruiken”, aldus directeur René Joosten.

Reageer op dit artikel