nieuws

Ocean Advies verhuist

Archief

Bemiddelingsbedrijf Ocean Advies, nu gevestigd in Capelle aan den IJssel, verhuist per 1 april naar de Prins Clausstraat 1b in Houten.

Het bedrijf van directeur/eigenaar Trudy Pronk (drie medewerkers) is sinds vorig jaar actief en zet de groepsactiviteiten voort van het voormalige kantoor van Beijer Advies in Capelle. De portefeuille bevat onder meer mantelcontracten voor de makelaarsorganisatie NVM (garantie- en rechtsbijstandverzekeringen) en voor diverse patiëntenverenigingen (ongevallen-, rechtsbijstand-, reis- en annuleringsverzekeringen).
De naam van het bedrijf wordt gelijktijdig met de verhuizing veranderd in Ocean Groepsverzekeringen. Het nieuwe postadres is: postbus 51, 3990 DB in Houten. Telefoon: 030-630.32.42, fax: 030-637.75.38.

Reageer op dit artikel