nieuws

NVS adverteert zeer persoonlijk

Archief

‘Piet, betaal jij te veel?’ is de aanhef van een e-mailbericht van Euroclix, een soort airmiles-bedrijf via internet. NVS Zorgverzekering probeert zo consumenten te wijzen op haar particuliere ziektekostenproduct BasiCare.

Bezoekers van de Euroclix website die aangegeven hebben informatie te willen ontvangen over verzekeringen, kunnen op deze directe wijze benaderd worden.
NVS ziet het adverteren via Euroclix als een test. “Wij zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden van het medium internet. Bijkomend voordeel van internet is dat wij op deze wijze onze prospects via hun zoekgedrag kunnen volgen”, aldus NVS-directiesecretaris Raymond Rugers.
NVS is niet de eerste verzekeraar die via Euroclix de aandacht op haar verzekeringsproducten wil vestigen. Ook de direct-writers Ohra en FBTO hebben hier al eerder gebruik van gemaakt.

Reageer op dit artikel