nieuws

NVA-bijeenkomsten over ‘poortwachterswet’

Archief

De NVA houdt in maart vier regionale bijeenkomsten over de Wet verbetering poortwachter.

De wet verbetering poortwachter die op 1 april van kracht wordt, maakt werkgevers verantwoordelijk voor reïntegratie van zieke werknemers. De NVA houdt hierover in samenwerking met het Huibers Instituut vier middagbijeenkomsten. Ze vinden plaats op: maandag 11 maart in Hoofddorp (Golden Tulip Hotel Schiphol), donderdag 21 maart in Eindhoven (Van der Valk Hotel) maandag 25 maart in Leusden (Van der Valk Hotel), en woensdag 27 maart Assen (Van der Valk Hotel). Tijden: 13.30 uur-16.30 uur.
Deelname kost voor NVA-leden e 135 voor niet-leden e 150.
Voor informatie en aanmelding kan men zich wenden tot het Huibers Instituut, tel. 078-642.59.68, e-mail info@huibers-instituut.nl.

Reageer op dit artikel