nieuws

Nuvema groeit

Archief

Natura-uitvaartverzekeraar Nuvema heeft vorig jaar z’n brutopremie-inkomen met bijna 14% verhoogd tot e 5,9 (5,2) mln.

Volgens commercieel manager Arend de Vries schuilt het succes van Nuvema in de samenwerking met uitvaartverenigingen en lokale uitvaartondernemers. “We hebben meer dan achthonderd verschillende uitvaartverzekeringspakketten in onze administratie, allemaal volledig toegespitst op de plaatselijke situatie. In onze beleving is het namelijk onmogelijk om één of hooguit enkele pakketten voor heel Nederland samen te stellen.”
Nuvema, nauw gelieerd aan levensverzekeraar Conservatrix, werkt via een eigen loondienstorganisatie. Verspreid over het land zijn er nu 35 loondienstadviseurs actief. Bij de Baarnse maatschappij zijn 175.000 mensen verzekerd voor een uitvaart.

Reageer op dit artikel