nieuws

NU’91 biedt polislijn voor verpleegkundigen

Archief

De circa 22.000 leden van de verpleegkundigenorganisatie NU’91 kunnen via hun bond aan voordelige verzekeringen komen. De organisatie is daartoe een samenwerking aangegaan met Mr. Bolle Financieel Advies in Leeuwarden.

De dienst NU’91 VerenigingsVoordeel zal geleidelijk worden geïntroduceerd. Het eerste product is inmiddels beschikbaar: een rechtsbijstandverzekering waarvan London (Allianz) de risicodrager is.
De verzekering kent als dekkingshoedanigheden ‘consument’, ‘wonen’ en ‘verkeersrisico’. Voor gezinnen bedraagt de premie e 112,50 (halfjaar e 59) en voor alleenstaanden e 109 (halfjaar e 57). Die premies zijn exclusief administratiekosten en 7% assurantiebelasting.
Later dit jaar worden ook andere producten geïntroduceerd op het gebied van schadeverzekeringen en verzekeringen voor zelfstandige ondernemers. “Maar ook pensioenen, hypotheken en levensverzekeringen komen aan bod”, aldus NU’91.

Reageer op dit artikel