nieuws

Noordhollandsche van 1816 houdt derde motortoertocht

Archief

Op zaterdag 30 augustus houdt de Noordhollandsche van 1816 voor de derde maal een motortoertocht voor het intermediair. De tocht is ongeveer 125 km lang en onder aanvoering van de beide directieleden van de Noordhollandsche, Lex Verëll en Cas Verhage, rijden de deelnemers verdeeld in meerdere groepen. De tocht start vanaf de Dorpsstraat 820 in Oudkarspel en de groepen vertrekken tussen 09.30 en 10.30 uur. Om de deelnemers met een stevige ondergrond de tocht te laten starten, worden zij met koffie en broodjes ontvangen. Ook onderweg zal halverwege het parcours ruim de gelegenheid zijn om de inwendige mens te versterken. Aanmelden kan via het e-mail info@nh1816.nl onder vermelding van de naam en het adres van de deelnemer, eventueel de naam van een deelnemende bijrijder, het type motorfiets en de kantoornaam. Na aanmelding ontvangen de deelnemers vervolgens een routebeschrijving naar Oudkarspel.

Directielid Cas Verhage rijdt ook dit jaar weer voorop.

Reageer op dit artikel