nieuws

Noordborgh nieuwe naam Noord-Hollandse NN-kantoren

Archief

De nieuwe naam voor zes Noord-Hollandse kantoren van Nationale-Nederlanden die per 1 januari gaan fuseren, wordt Noordborgh. “Die naam gaf veel mensen het beste gevoel”, aldus fusiecoördinator Leo van Baarle.

De Noord-Hollandse combinatie gaat 110 medewerkers tellen en is het fusieproduct van: Wouters (Heerhugowaard), Kaandorp (Akersloot), Van Duin & Molenaar (Hoorn), Contelaar & Hart (Krommenie), Penning Kocken (Purmerend) en Prins (IJmuiden). In Heerhugowaard wordt de administratieve afhandeling van verzekeringen geconcentreerd, terwijl gewerkt wordt aan een speciale eenheid voor employee-benefits. De huidige kantoorvestigingen blijven – onder de handelsnaam Noordborgh – bestaan. Noordborgh is de vierde grote fusie van NN-kantoren.
Eerder al gingen in Groningen, Friesland en Drenthe zo’n vijftien assurantiekantoren samen in Census. In de regio Den Haag ontstond dit voorjaar het bedrijf MixZ, voortkomend uit de NN-kantoren Hoogewier + Hoogenraad (Rijswijk), Langezaal + Van Strien (Den Haag), Kervezee + Schotte (Den Haag), BWH (Maasdijk), Hillinga + Timmerman (Noordwijk) en Belt (Leidschendam). In de regio Amsterdam vond een soortgelijke fusie plaats onder de naam Athena, met als bestanddelen: Athena (Aalsmeer), Melkman (Amsterdam), Schotte Afak Boxsem (Heemstede) en Verkuyl (Hoofddorp). Kleinere fusies hebben er plaatsgevonden in de regio Eindhoven (Cantos) en de provincie Utrecht (Jansen Groenendijk).

Reageer op dit artikel