nieuws

NN komt met VerzuimKompas

Archief

Nationale-Nederlanden heeft de deze zomer aangekondigde bundeling afgerond van alle zaken rond preventie, verzekeren, arbodienstverlening, reïntegratie en de administratieve afhandeling van ziekteverzuim.

Het nieuwe totaalpakket krijgt de naam VerzuimKompas en is een uitbreiding van het bestaande Verzuim Management Pakket. Nieuw is dat arbodienstverlening een integraal onderdeel is van het pakket. NN werkt daartoe samen met ArboDuo (vooral actief in ambachten en de bouw) en ArboNed (dienstensector). De reïntegratiediensten worden verzorgd door Keerpunt, een joint venture van NN en Fortis ASR.
Werkgevers hoeven gegevens maar één keer aan te leveren bij één loket en de premie voor alle diensten wordt in één keer geïnd. Ziek- en herstelmeldingen verlopen via de onlangs opengestelde website www.meldverzuim.nl.

Reageer op dit artikel