nieuws

NN introduceert nieuwe generatie spaarhypotheek

Archief

Nationale-Nederlanden heeft een nieuwe generatie spaarhypotheek in de markt gezet. Het hypotheekproduct werd gepresenteerd op een speciale bijeenkomst voor intermediair in Studio 21 in Hilversum.

De Optimaal Spaarhypotheek biedt volgens NN de zekerheid van een (gegarandeerde) aflossing van de hypotheekschuld tegen lagere maandlasten dan de traditionele spaarhypotheek. Volgens de maatschappij kunnen de maandlasten voor de consument daarmee tot maximaal 25% worden verlaagd. Onder het motto ‘Zeker zijn van een hypotheek die scoort’ werden ruim 650 tussenpersonen geïnformeerd over de kenmerken van het nieuwe product. Als dagvoorzitter had NN de tv-sportpresentator Humberto Tan ingehuurd.
Eerder introduceerde ING-zusterorganisatie Westland/Utrecht een soortgelijk hypotheekproduct, de SpaarXtra Hypotheek.
Statusinformatie
De lagere maandlasten en een hoog gegarandeerd rendement worden volgens NN mogelijk gemaakt doordat “lening en polis ieder een eigen rentevaste periode hebben. De consument kan voor de geldlening een korte rentevaste periode (lage rente) kiezen en voor de meeverbonden levensverzekering een lange rentevaste periode (hoge rente). “Het resultaat is een langdurig hoog gegarandeerd rendement en daarmee een lagere maandpremie”, stelt de maatschappij. Offertes kan het intermediair aanvragen via het extranet Mijn.NN.nl. “De gehele statusinformatie van de klant kan bovendien real time worden gevolgd”, aldus NN.
Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe spaarhypotheek overhandigde Frits van Bruggen, directeur Verkoop van NN, een cheque van e 10.000 aan directeur Carole Thate van de Johan Cruijff Foundation, die zich inzet om via sportbeoefening het geestelijke en lichamelijk welzijn van (gehandicapte) jongeren te bevorderen.
Van Bruggen (NN) en Thate houden trots de cheque omhoog. Daarnaast staan televisiepresentator Humberto Tan en tussenpersoon Quaars (Havermans Assurantiën), die een verzorgde trip naar een uitwedstrijd van Oranje won.

Reageer op dit artikel