nieuws

NN gaat Mijn.NN-adviseurs inzetten

Archief

Om het intermediair extra te ondersteunen bij het gebruik van het extranet Mijn.NN.nl zet Nationale-Nederlanden vanaf deze week zes speciale adviseurs in.

Zij zijn de afgelopen tijd bijgespijkerd over de gebruiksmogelijkheden van het extranet en de GIM-koppeling met als doel het intermediair voor te lichten over de gebruiksmogelijkheden en om het gebruik van het extranet te stimuleren. De adviseurs hebben tevens stage gelopen bij de accountmanagers e-Business, Schade en Leven.
In eerste instantie richten de adviseurs zich op kantoren die gebruik maken van de softwarepakketten Diamant en Assis. “Inmiddels zijn 4.500 kantoren aangesloten, met ongeveer 10.000 autorisaties”, aldus NN. “Het aanstellen van speciale adviseurs is dus niet, omdat er niet voldoende belangstelling voor zou zijn.”

Reageer op dit artikel