nieuws

NN achter hypotheekstunt in Tilburg

Archief

Nationale-Nederlanden blijkt de geldverstrekker te zijn achter de hypotheekaanbieding van 2,9% vijf jaar vast voor de prestigieuze Tilburgse woontoren Westpoint.

Dat aantrekkelijke hypotheekaanbod doet bouwer Ballast Nedam aan kopers van een appartement op één van de 47 verdiepingen van het 141 meter hoge gebouw, de hoogste woontoren van ons land. Als intermediair treden op de makelaars Van de Water en Meeùs Tilburg. Deze drie partijen wilden de naam van de hypotheekverstrekker niet noemen.
Nationale-Nederlanden bevestigt echter de geldverstrekker te zijn. Het normale tarief voor een vijf jaar vaste hypotheekrente is bij NN momenteel 3,9%. De maatschappij benadrukt ook voor Westpoint 3,9% te hebben gevraagd. De korting van 1% wordt volgens NN door Ballast Nedam en eventueel andere betrokken partijen geboden.

Reageer op dit artikel