nieuws

Nivre en Nibe-SVV helpen cursisten uit de brand

Archief

Cursisten die zijn gezakt voor het inmiddels door Nivre geschrapte examen Verzekeringstechniek, krijgen van Nivre en Nibe-SVV gratis leerstof aangeboden voor de vervangende cursus Inleiding Verzekeringsbedrijf (IVB).

Onlangs besloot Nivre de opleiding Verzekeringstechniek niet meer te examineren. Daardoor hadden de circa zestig cursisten die het examen niet hebben gehaald, geen herkansingsmogelijkheid. Als vervangende opleiding heeft het Nivre de cursus IVB van Nibe-SVV aangewezen. Door verschillen in de leerstof van beide opleidingen zouden echter problemen kunnen ontstaan bij de examens. Daarom hebben beide organisaties besloten de gezakte examenkandidaten de leerstof voor de cursus IVB gratis aan te bieden.
De veertig cursisten die zich al hadden opgegeven voor de geschrapte cursus, kunnen overstappen op de goedkopere opleiding IVB en krijgen het te veel betaalde cursusgeld terug.

Reageer op dit artikel