nieuws

Nieuwe website PVK en DNB

Archief

Vooruitlopend op de fusie per 1 april hebben de Pensioen- en Verzekeringskamer (PVK) en De Nederlandsche Bank (DNB) een nieuwe website gelanceerd (www.dnb.nl).

Beide toezichthoudende organisaties, die per 1 april verder gaan onder de naam De Nederlandsche Bank, geven geen ruchtbaarheid aan de nieuwe website. “De bezoekers zien het vanzelf als ze een van beide adressen intikken”, zegt PVK-woordvoerder Loek van Daalen.
Nog niet alle pagina’s zijn omgebouwd naar de nieuwe site. Voor specifieke verzekeringsaangelegenheden verschijnt nog steeds een PVK-scherm. Het streven is om per 1 april de site volledig operationeel te hebben en voorzien van nieuw logo.
Bezoekers vinden bovenaan de homepage allerlei mogelijkheden. Daardoor zijn pagina’s snel te bereiken.

Reageer op dit artikel