nieuws

Nieuwe verzekerden De Friesland geven geld aan Ronald McDonaldhuis

Archief

Nieuwe verzekerden van zorgverzekeraar De Friesland hebben er voor gezorgd dat het Ronald McDonaldhuis in Leeuwarden een bedrag van e 11.505 heeft gekregen. Ziekenfondsverzekerden en particulier konden bij het sluiten van de verzekering kiezen voor een welkomstcadeau of een donatie van e 15 aan het Ronald McDonaldhuis, een verblijfhuis voor ouders met een kind dat langdurig in een ziekenhuis verblijft. Bijna achthonderd van de ongeveer 4.800 nieuwe verzekerden kozen voor deze optie. Ongeveer 2.500 hadden liever een medisch handboek en 1.500 kozen voor een hartslagmeter.

Op de foto overhandigt Ton Timmermans, commercieel directeur van De Friesland (links), de cheque aan Rimmer Mulder, hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant en bestuurslid van het Ronald McDonaldhuis.

Reageer op dit artikel