nieuws

Nieuwe versie van levensoftware Fineos

Archief

Het Ierse softwarebedrijf Fineos komt met een nieuwe versie van het softwareprogramma Fineos Life.

Fineos Life 4.0 is speciaal ontworpen voor levensverzekeraar. Het is het eerste programma van zes productintroducties onder het label Fineos 4.0. De komende maanden zullen Fineos Pensions, Fineos Insure, Fineos Banking, Fineos Lending en Fineos Emplyee Benefits worden geïntroduceerd.
Fineos Life bestaat uit een component voor frontoffice, backoffice, internetportaal en systeemintegratie. “Het nieuwe aan Fineos Life 4.0 is dat het pakket op componenten gebaseerd is, die ook los van elkaar kunnen functioneren. Het is daardoor makkelijk te combineren met andere software. Ook is het flexibeler. Er is makkelijk een wijziging in de software aan te brengen. En het is speciaal gericht op levensverzekeraars. Dat is bij andere software vaak niet het geval”, aldus woordvoerster Yvon Reitsma.

Reageer op dit artikel