nieuws

Nieuwe training bij Nibe-SVV

Archief

‘Medische acceptatie en claimbehandeling’ heet de nieuwe vijfdaagse training waarmee Nibe-SVV op 30 maart start.

De nieuwe training is bedoeld voor acceptanten en schadebehandelaars die op een (medische) leven- of aov-afdeling werken. Havo-niveau is minimaal vereist. Kennis van de sociale verzekeringen, levensverzekeringen en aov’s is een pre. De cursist krijgt onder meer inzicht in de meest voorkomende lichamelijke en psychische aandoeningen. De training leidt op tot volwaardig gesprekspartner van de medisch adviseur. De vijf lesdagen (30 maart, 6, 13, 20 en 27 april) worden op 18 mei afgesloten met een schriftelijke toets. De totale studiebelasting bedraagt vijftig uur.
De training wordt gehouden in Hotel Breukelen en kost e 1.495. De lestijden zijn van 9.30-16.30 uur. Voor inschrijvingen: Nibe-SVV, tel. 020-520.86.37 Cynthia Korver, e-mail: c.korver@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel