nieuws

Nieuwe spots Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd heeft de tv-campagne voortgezet met twee nieuwe commercials.

De spots zijn te zien op alle landelijke tv-zenders en zijn geschoten in de Verenigde Staten. ‘Rodeoclowns’ is gefilmd in Texas en ‘Booming Car’ is opgenomen in Los Angeles. De commercials worden gevolgd door korte zogeheten tag-on-filmpjes, die verwijzen naar de pensioen- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Daarnaast wordt de kijker gewezen op de site van Delta Lloyd, waarop via een ‘tussenpersonenzoeker’ kan worden gezocht naar de dichtstbijzijnde adviseur. “We brengen hiermee voor het eerst de tussenpersoon naar voren als probleemoplosser”, aldus Delta Lloyd.
De eerste serie uitzendingen loopt tot halverwege deze maand. In oktober volgt een tweede serie.
Bassie start een nieuwe carrière als rodeoclown.

Reageer op dit artikel