nieuws

Nieuwe reeks van letsel- cursussen bij Nibe-SVV

Archief

In de loop van maart starten bij Nibe-SVV diverse cursussen op het gebied van de letselschaderegeling.

Op 9 maart wordt een begin gemaakt met de Basiscursus letselschaderegeling, een praktijkgerichte opleiding voor (beginnende) letselschadebehandelaars. De cursus omvat zes lesdagen en wordt gehouden in Utrecht. De cursusdata zijn 9, 16, 23 en 30 maart en 6 en 13 april. De kosten bedragen e 1.055.
Zowel op 9 maart als op 13 mei start opnieuw met de cursus ‘Medische aspecten bij ongevalletsel’. Deze training biedt schadebehandelaars en schaderegelaars kennis van medische terminologie en van de meest voorkomende letsels. Deze kennis is nodig om als een volwaardige gesprekspartner van de medisch adviseur te functioneren.
Deze cursus omvat drie lesdagen, kost e 790, en wordt gehouden in Utrecht. Voor de groep die in maart begint, zijn de cursusdata 9, 16 en 23 maart; voor de groep die in mei begint zijn de cursusdata 13 en 27 mei en 3 juni.
De derde letselschade-opleiding waarmee Nibe-SVV in maart komt, is de cursus ‘Arbeidskundige aspecten in de letselschaderegeling’, een praktijkgerichte opleiding voor letselschadebehandelaars en -regelaars van aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekeraars. De cursus omvat vijf lesdagen en wordt eveneens in Utrecht gehouden. De cursusdata zijn 11, 18 en 25 maart en 1 en 8 april. De kosten bedragen e 920.
Voor meer informatie: Nibe-SVV, Bettina van Wetten, tel. 020-520.85.13, e-mail: b.van.wetten@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel