nieuws

Nieuwe particuliere polissen bij Agis

Archief

Zorgverzekeraar Agis heeft vier nieuwe particuliere verzekeringen geïntroduceerd, waaronder de Agis Basispolis. Met die Basispolis zegt Agis te anticiperen op de eventuele komst van de algemene basisverzekering in 2006.

De particuliere Agis Basispolis biedt vergoedingen die praktisch gelijk zijn aan de dekking van het ziekenfonds. Deze polis kan worden uitgebreid met een van de drie aanvullende verzekeringen die Agis ook al bovenop het ziekenfonds aanbiedt: de Compact-, Compleet- of Comfortpolis. Een verdere uitbreiding betreft de diverse tandartsverzekeringen.
De nieuwe Basispolis en de aanvullingen worden voorlopig alleen aangeboden aan nieuwe klanten. Agis mikt daarbij op ziekenfondsverlaters en zelfstandige ondernemers. “Ook verwachten wij hiermee een zeer interessant productaanbod voor een werkgever te hebben, omdat deze hiermee de eventuele ongelijkheid binnen zijn collectieve polis kan oplossen”, aldus Agis.

Reageer op dit artikel