nieuws

Nieuwe functionaliteit in softwarepakket Diamant van ACT

Archief

Tussenpersonen die gebruik maken van het administratiepakket Diamant van ACT, kunnen op het eigen briefpapier aanvraagformulieren afdrukken.

Deze aanvraagformulieren zijn gebaseerd op de elektronische standaardberichten voor het doorgeven van nieuwe aanvragen en mutaties. Ook maatschappijspecifieke vragen kunnen bij het afdrukken worden meegenomen.
De rubrieken op de aanvraagformulieren worden afgedrukt in dezelfde volgorde waarin de gegevens, na invulling en eventuele ondertekening van de aanvraag, weer worden ingevoerd in Diamant. Verder is het mogelijk om tijdens de invoer van gegevens automatisch de door de maatschappij gevraagde controles op de ingevoerde gegevens toe te passen.
Sinds februari loopt een proef van het e-business-platform met het gebruik van standaardaanvraagformulieren voor motorrijtuigen-, inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering particulieren. Zodra deze zijn vrijgegeven, zullen deze als elektronische standaards beschikbaar komen in Diamant.

Reageer op dit artikel