nieuws

Nieuwe eigenaar voor Private Planners

Archief

Het Zeister assurantiekantoor Private Planners van Alex van der Sluijs is overgenomen door NBVA-lid Profin Financiële & Assurantieadviseurs in Amersfoort.

Alex van der Sluijs verkoopt Private Planners om zich volledig te kunnen richten op het door hem bedachte employee-benefitsconcept Good4all (zie AM 20, pag. 6).
De twee medewerkers van Private Planners worden gehuisvest in het pand van Profin in Amersfoort. Overigens blijven beide bedrijven de eigen naam voeren. Alex van der Sluijs heeft geen enkel belang meer in Private Planners.
Profin Financiële & Assurantieadviseurs is gehuisvest aan de Zonnehof 42 in Amersfoort. Het postadres is: postbus 1208, 3800 BE Amersfoort, tel. 033-247.50.45, fax 033-461.65.22. Private Planners blijft voorlopig nog onder het eigen telefoonnummer (030-691.05.30) in Zeist bereikbaar.

Reageer op dit artikel