nieuws

Nieuwe directeur Verzekeringsunie

Archief

De hoofddirectie van Fortis ASR heeft Arjan Wes benoemd tot directeur van de VerzekeringsUnie, de loondienstorganisatie van de bankverzekeraar. De aanstelling is per 1 februari volgend jaar.

Adjunct-directeur Wes (36) zit sinds twee jaar in het managementteam van de Verzekeringsunie. Hij is de opvolger van huidig directeur Ad Mulders (58), die na een dienstverband van dertig jaar met vervroegd pensioen gaat. Mulders heeft jarenlang opleidingen voor het intermediair verzorgd en heeft aan de wieg gestaan van de consulentenorganisatie van de werkmaatschappij Amev.
De Verzekeringsunie is vorig jaar gestopt met zijn risicodragende activiteiten en fungeert sindsdien als verkooporganisatie (240 adviseurs) voor particuliere verzekeringen. Rond de jaarwisseling verhuist de loondienstorgansiatie van Rotterdam naar een kantoorpand in IJsselstein.

Reageer op dit artikel