nieuws

Nieuwe cursussen Kluwer Opleidingen

Archief

Kluwer Opleidingen organiseert in maart en april tweedaagse cursussen op het gebied van toekomstvoorzieningen.

Op de donderdagen 11 en 18 maart betreft het Collectieve Toekomstvoorzieningen en op de dinsdagen 20 en 27 april Individuele Toekomstvoorzieningen. Beide cursussen zijn bedoeld voor onder meer pensioenadviseurs, medewerkers van verzekeraars, assurantietussenpersonen en financieel planners. De kosten bedragen e 995 en de locatie is Vergadercentrum La Vie (Utrecht). Er kunnen in ruime mate PE-punten gehaald worden.
Op woensdag 10 maart start er een cursus Financiële Planning. Deze duurt tot en met 24 november. Hiervoor bedragen de kosten e 4.295 (ex btw), plaats van handeling is Meeting Plaza Maarssen (Maarssenbroek). De opleiding vergt veel zelfstudie en een vooropleiding op HBO- en/of universitair niveau is een goede basis voor de opleiding.
Dinsdag 6 april is er een studiedag Gelijke behandeling in pensioenregelingen. Kosten e 550 en het Hilton Royal Parc in Soestduinen is de locatie. Op woensdag 24 maart is er een Praktijkdag Pensioen en echtscheiding in het NH Utrecht Hotel. Kosten e 595. Bij alle cursussen kunnen PE-punten behaald worden.
Voor meer informatie: e-mail opleidingen@kluwer.nl of www.kluweropleidingen.nl.

Reageer op dit artikel