nieuws

Nieuwe commissies voor WFD ingesteld

Archief

De commissies Deskundigheid, Klachtenregeling en Transparantie en Zorgplicht zijn na afronding van de consultatie Wet Financiële Dienstverlening door het Platform Financiële Dienstverlening (PFD) opgeheven.

Daarvoor in de plaats zijn een aantal nieuwe commissies opgericht, zoals de Commissie Operationalisering Stichting (COS), de Commissie Operationalisering Deskundigheid (COD), de Commissie Operationalisering Bemiddelaar/Adviseur (COBA) en de Commissie Operationalisering Aanbieder (COA). Het is nog niet duidelijk wie de leden in de commissies zijn. Het platform zal verder nog twee projectleiders benoemen: een projectleider Stichting en een projectleider Geschillenbeslechting.
De nieuwsbrief van het Platform Financiële Dienstverlening is omgedoopt tot ‘WFD Nieuwsbrief’. Daarnaast is op de website van de Autoriteit Financiële Markten een nieuwe sectie WFD ingericht. Daar is informatie te vinden over de laatste ontwikkelingen, een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden, de WFD-vergunningwijzer en informatie van en over het platform.

Reageer op dit artikel