nieuws

Nieuwe campagne Interpolis

Archief

Interpolis heeft nieuwe radio- en tv-reclamespots en komt dezer dagen met de bijbehorende printadvertenties en buitenreclame.

De nieuwe reclame-uitingen zijn een vervolg op de campagne ‘Interpolis verzekeringen. Glashelder’ van vorig jaar. De campagne omvat ‘dubbele’ tv-spots: eerst een langer filmpje en even later een korter filmpje. De spot laat drie drama’s zien: een auto-ongeluk, een hond die de tuin van de buurman overhoop graaft, en een overlopend bad (badeend dobbert de trap af). De korte vervolgspots tonen resp. een jongetje dat in schoenendoos nota’s zoekt, een mokkend meisje en een auto die wordt weggetakeld. De spots worden uitgezonden op Nederland 1, 2 en 3, RTL4, RTL5, SBS6, Net5 en Yorin.
De radiospots, die inhaken op de tv-vervolgspots, zijn te beluisteren op Radio 1, 2 en 3, Sky Radio en Radio 538. Er zijn vier print-advertenties. Ze tonen de badeend, het auto-ongeval, het mokkend meisje, en het jongetje met schoenendoos. De advertenties worden geplaatst in diverse magazines.
Vanaf week 3 en 4 zijn badeend, auto en hond als buitenreclame te zien.

Reageer op dit artikel