nieuws

Nieuw directielid bij Europeesche

Archief

De directie van reis- en recreatieverzekeraar Europeesche (Fortis ASR) wordt uitgebreid. Per 1 augustus is Steven Raaijmakers benoemd tot adjunct-directeur.

Raaijmakers (34) werkt sinds 1993 in de branche. In 1997 kwam hij in dienst van Amev. Daar vervulde hij diverse managementfuncties. Onder meer was hij hoofd Marketing bij uitvaartverzekeraar Amev-Ardanta en teammanager Leven & Schade, bij Amev was hij unitmanager Leven en manager Intermediair Services.
Bij de Europeesche krijgt als primaire aandachtsgebieden: premie-incasso en schaderegeling assurantietussenpersonen, alsmede reis- en bootverzekeringen. De directie bestaat verder uit: Jan Steenman (voorzitter), Joop Rengers (directeur) en Wim Buts (adjunct-directeur).

Reageer op dit artikel