nieuws

Nieuw Amicon-magazine

Archief

‘Personal’ heet het nieuwe corporate magazine van Amicon met als subtitel Zakelijk /Zorg Magazine.

Het magazine van Amicon Zorgverzekeraar (onderdeel van de Amicon Groep) is een vervanging van de magazines voor de collectieve markt en de zorgmarkt die ‘Çollectief’ respectievelijk ‘Zorg’ heetten. Deze ‘opvolging’ komt tot uitdrukking in de subtitel. Het magazine heeft een oplage van tienduizend. Hiervan worden er zevenduizend gezonden naar medische hulpverleners en bedrijven met een collectief contract bij Amicon. De rest van de oplage wordt incidenteel verspreid.
In ‘Personal’ zullen, aldus Amicon, onderwerpen behandeld worden “die zich bevinden op de snijvlakken van wetgeving/politiek en uitvoering/praktijk/werkveld”. In het eerste nummer staan onder meer interviews met D66-fractievoorzitter Thom de Graaf en met gentechnoloog Ronald Plasterk.

Reageer op dit artikel