nieuws

Nicole Tol (DIN) wint Arag Golftoernooi

Archief

Nicole Tol van Dutch Insurance Network (Nieuw-Vennep) heeft de eerste prijs behaald in het Arag Golftoernooi. Op dit derde jaarlijkse toernooi op golfclub Edda Huzid in Voorthuizen speelden zo’n zestig deelnemers een zogeheten stableford-wedstrijd (individueel). De tweede prijs ging naar Robert-Jan Mouw van Lazard & Willing (Amstelveen) en de derde prijs naar Ad de Rover van Lucardie Consultancy (Hoek van Holland). Longest drive: Paul Godding van Verberkmoes (Valkenswaard). Neary: Rob van Geffen van GRB Adviesgroep (Tilburg). De acht beste spelers doen mee aan de voorronde op 2 oktober voor de Internationale Arag-trophy. De vier winnaars van deze voorronde zullen in volgend jaar in mei in Duitsland gaan strijden om deze internationale prijs.

Op de foto v.l.n.r.: winnares Nicole Tol met Ad de Bitter (accountmanager Arag), Richard van Peufflik (Van Peufflik Assurantiën in Oss) en Hans Teunisse (PSL Financiële Adviesgroep in Eindhoven).

Reageer op dit artikel