nieuws

Nibe-SVV start training over verzekeren wegvervoer

Archief

Nibe-SVV geeft dit najaar op twee locaties een training over het verzekeren van wegvervoer.

De training bestaat uit zes avondbijeenkomsten van drie uur en wordt gegeven in Rotterdam (start 29 september) en Zwolle (start 2 oktober). Acceptanten en schadebehandelaars vormen de belangrijkste doelgroep, maar ook het intermediair, schade-experts en medewerkers van wegtransportondernemingen kunnen aanschuiven. De cursusdata in Rotterdam zijn: 29 september, 6 en 20 oktober, 3 en 17 november en 1 december. In Zwolle vindt de training plaats op 2, 9 en 23 oktober, 6 en 20 november en 4 december.
De studiebelasting (inclusief huiswerk) bedraagt dertig uur. Leden van NVA en NBVA krijgen 30 PE-punten. De prijs bedraagt e 925 incl. syllabus. Zie voor meer informatie www.nibesvv.nl of bel 020-520.85.34.

Reageer op dit artikel