nieuws

NIA blijft groeien

Archief

Inkoopcombinatie NIA, drie jaar geleden opgericht, heeft het aantal aangesloten kantoren de afgelopen twee jaar fors uitgebreid.

NIA telt inmiddels meer dan 700 aangesloten kantoren, tegen nog 250 twee jaar geleden. De hypotheekproductie over 2003 bedraagt volgens directeur Gerald Holtvlüwer meer dan e 1 mld. “Dit jaar gaan we over de duizend kantoren heen”, verzekert hij.
NIA biedt de aangesloten kantoren inkoopvoordelen op leven- en hypotheekgebied en fungeert daarnaast als backoffice met vestigingen in Assen en Zwolle. Er wordt samengewerkt met onder meer SNS Bank, Bouwfonds en Stad Rotterdam.
Van Direktbank ontving NIA onlangs een prijs voor de hoogste hypotheekverkoop. Direktbank had de prijs, een weekendje Londen, beschikbaar gesteld vanwege het 20-jarig bestaan.

Reageer op dit artikel