nieuws

NHL voegt recreatierubriek toe aan ZekerPakket

Archief

Nieuwe Hollandse Lloyd heeft aan het Particulier ZekerPakket een rubriek ‘Mijn-Vrije Tijd’ toegevoegd.

De rubriek ‘Mijn-Vrije Tijd’ omvat een doorlopende reisdekking, een bootverzekering en een caravanverzekering. Het zijn alledrie polissen van de Europeesche waarvoor Nieuwe Hollandsche Lloyd (NHL) voor 100% het risico draagt. De reisverzekering is vrijwel identiek aan de Vier-Seizoenenpolis van de Europeesche, de boot- en caravanverzekering komen helemaal overeen met de betreffende polissen van de Europeesche. Bij de bootverzekering accepteert NHL in tegenstelling tot de Europeesche geen zware risico’s. “Met een zwaar risico bedoelen wij bijvoorbeeld een 100 pk speedboat”, licht NHL toe.
Nieuwe Hollandse Lloyd heeft de nieuwe rubriek ‘Mijn-Vrije Tijd’ gepresenteerd op een relatiedag van NHL (zie foto) op het RDW test- en trainingscentrum in Lelystad, waar de genodigden aan diverse trainingen, zoals slalomrijden en uitwijkmanoeuvres, konden deelnemen.
De genodigden konden tijdens de NHL-relatiedag deelnemen aan verschillende rijvaardigheidstrainingen.

Reageer op dit artikel