nieuws

Nevenvestiging PVK in Amsterdam

Archief

De Pensioen- en Verzekeringskamer (PVK) wil nog voor de zomer van 2002 een nevenvestiging openen in Amsterdam, het financiële hart van ons land.

In de Amsterdamse vestiging zal een handjevol medewerkers, onder wie een telefoniste/receptioniste worden ondergebracht. “Ook zullen er flexibele werkplekken worden ingericht voor medewerkers die onder meer regelmatig voor overleg met de Raad van Financiële Toezichthouders (RFT) in Amsterdam aanwezig moeten zijn”, zegt PVK-woordvoerder Loek van Dalen. De nieuwe locatie zal volgens hem verder worden benut voor vergaderingen en het ontvangen van gasten.
Een verhuizing van de gehele organisatie naar de hoofdstad van ons land zit er de eerstkomende tien jaar niet in, aldus de toezichthouder. In Apeldoorn wordt binnenkort gestart met de modernisering en uitbreiding van het hoofdkantoor. Deze verbouwing gaat twee jaar in beslag nemen.

Reageer op dit artikel