nieuws

Nefeb erkent EB-opleiding van Nibe-SVV

Archief

De Nederlandse Federatie voor Employee Benefitsadviseurs (Nefeb) heeft de onlangs vernieuwde versie van de Nibe-SVV opleiding Employee- Benefits geaccrediteerd voor het Nefeb A-register.

Het eerste examen voor de vernieuwde opleiding wordt afgenomen door de Stichting Examens Assurantiebedrijf (SEA) op 19 januari 2005. Geslaagden kunnen zich laten registreren als adviseur Employee Benefits (niveau A) bij de Nefeb.
De vernieuwde opleiding is te volgen door middel van zelfstudie en kost e 215. Op 7 maart start verder een mondelinge begeleidingscursus. Deze duurt vier dagen en kost e 690. De opleiding is bestemd voor medewerkers bij assurantiekantoren, klantadviseurs van banken en verzekeraars en financieel adviseurs. De studiebelasting bedraagt gemiddeld tachtig uur.
Op 27 januari volgend jaar vindt in Utrecht de eendaagse training ‘Van EB-oud naar Nefeb A’ plaats. SEA-diploma’s Employee Benefits die zijn behaald voor 1 januari 2005 geven geen recht op inschrijving in het register Nefeb-A. Wel kunnen houders van dit diploma deelnemen aan deze eendaagse training. Daarna kunnen zij een digitale toets maken en bij voldoende resultaat inschrijven voor het register. De training kost e 295.
De Nefeb is vorig jaar opgericht en heeft inmiddels de eerste geslaagden voor zowel de A-opleiding (adviseur EB) als de B-opleiding (senior EB-adviseur) afgeleverd. Informatie over de opleiding via tel. 020-520.85.34 of e-mail cursist@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel