nieuws

NBVA op tournee langs de leden

Archief

De NBVA gaat vanaf 19 maart op tournee door het land. In vier informatiebijeenkomsten zullen ongeveer zeshonderd leden worden geïnformeerd over actuele ontwikkelingen in de branche.

De Ronde door het Land, zoals de NBVA de jaarlijkse terugkerende tournee noemt, wordt geleid door voorzitter Alexander van Voorst Vader en secretaris Martin Thies. Aan de orde komen actuele zaken, waaronder de Financiële Bijsluiter, de implementatie van de Gidi-Advieswijzer en de wijziging van de agentuurovereenkomst met verzekeraars. Verder komen ook diverse verenigingsactiviteiten aan bod, zoals de HypotheekDesk en de nieuwe sectie Financiële Planning.
De informatiebijeenkomsten vinden plaats in het Mercure Postiljon Hotel in Zwolle (19 maart) en in Dordrecht (21 maart), het Mercure Airport Hotel in Amsterdam (26 maart) en gebouw De Tongelreep in Eindhoven (28 maart).

Reageer op dit artikel