nieuws

NBVA houdt dag voor midden- en kleinbedrijf

Archief

De NBVA houdt op 13 juni weer een themacongres voor leden en genodigden. Dit jaar staat het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de schijnwerpers.

De NBVA signaleert dat het intermediair steeds meer belangstelling heeft om actiever aan de slag te gaan in het MKB. De verwachting is dat van het gemiddelde NBVA-lid binnen drie jaar meer dan 40% van de nieuwe inkomsten uit schadeverzekeringen direct of indirect gerelateerd zal zijn aan deze zakelijke markt. Tijdens de MKB-dag staat de vraag centraal hoe deze markt het best benaderd kan worden en welke ondersteuning de verzekeraars daarbij bieden.
Zowel op leven- als schadegebied zullen in plenaire sessies diverse MKB-thema’s verder worden uitgediept. ASR-bestuursvoorzitter Carlo de Swart, die per 26 juni Verbondsvoorzitter wordt, houdt een inleiding over professionele advisering in het MKB. Ook worden de resultaten van een MKB-onderzoek gepresenteerd.
De NBVA-dag wordt in samenwerking met 22 verzekeraars georganiseerd. Deelnemende verzekeraars zijn: Aegon, Amersfoortse, Amev, Avéro, Delta Lloyd, Erasmus, Fundum, Goudse, Hooge Huys, Klaverblad, Legal & General, Levob, London Verzekeringen, Nationale-Nederlanden, Noordhollandsche van 1816, Royal Nederland Leven, Royal SunAlliance, Stad Rotterdam, Woudsend, Zurich en Zwitserleven. Plaats van handeling van het congres is Schouwburg & Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn.
Meer informatie: NBVA, tel. 0344.62.02.00.

Reageer op dit artikel