nieuws

Nassau met Techniekpolis actief in provinciale markt

Archief

Onder de verzamelnaam Techniekpolis heeft nicheverzekeraar Nassau drie verzekeringsvormen gevangen: CAR (Construction All-Risks), Machinebreuk en Computer- en Elektronicaverzekering. “Nadat we eind vorig jaar gestart zijn met beurstekening, bedienen we nu ook de provinciale markt”, aldus Nassau.

Dit vernieuwde, specifieke productenpakket is afgelopen maand onder de aandacht van het intermediair gebracht. Bij alle drie verzekeringsvormen is sprake van een aantal dekkingsmodules, waarvan alleen de kern verplicht is.
Bij de CAR-verzekering is sprake van zes secties, waarvan alleen sectie 1 (Het Werk) verplicht is. De andere secties zijn: (2) Aansprakelijkheid, (3) Bestaande eigendommen van de opdrachtgever, (4) Hulpmaterialen, (5) Eigendommen van directie en personeel en (6) Bedrijfsschade.
De Machinebreukverzekering kent als verplichte sectie Machinebreuk, die dekt materiële schade aan machines ontstaan door een plotselinge onvoorziene omstandigheid. Hierbij kan aanvullend sectie 2 (Bedrijfsschade) worden gesloten.
De Computer- en Elektronicaverzekering kent als verplichte sectie Materiële Schade en als facultatieve dekkingen: Extra kosten, bedoeld stagnatie als gevolg van een gedekt evenement te voorkomen, en Reconstructiekosten.

Reageer op dit artikel